Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Ένα Ξεχωριστό Candy Bar!!!

Porra Wedding / Fashion  / Ένα Ξεχωριστό Candy Bar!!!

Ένα Ξεχωριστό Candy Bar!!!

Πώς Να Εντυπωσιάσεις Τους Καλεσμένους Σου Με Ένα Ξεχωριστό Candy Bar!!!
   Τα candy bars αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας bridal τάσεις, αφού αν στηθούν σωστά, δεν αποτελούν μόνο ένα γλυκό hot spot για τους καλεσμένους αλλά και μία γωνιά που θα ενισχύσει τη διακόσμηση του γάμου σου.
   Το στήσιμο ενός candy bar δεν αποτελεί απλή υπόθεση, αφού το περιεχόμενο παίζει σημαντικό ρόλο. Τα candy bars μπορούν να λειτουργήσουν ως το ιδανικό Instagramικό σημείο για να τραβήξεις τα βλέμματα των καλεσμένων, να τους γλυκάνεις και παράλληλα να μη βγεις εκτός θέματος. Και το θέμα ενός γάμου δεν είναι άλλο από τα κουφέτα.
    Το candy bar σού δίνει τη δυνατότητα να στήσεις έναν χώρο όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαμβάνουν κουφέτα, σοκολατάκια, ζαχαρωτά , μπισκότα ,corn pop ,popcakes και τους γνωστούς και δημοφηλείς στους Ελληνικούς γάμους μπεζέδες.
Τα φίνα διακοσμητικά όπως γυάλες από φυσητό γυαλί,ασημένιοι και χρυσοί δίσκοι,οι συνθέσεις λουλουδιών και η δροσερή λεμονάδα θα δώσουν επιπλέον πόντους στο μπαρ.

Η επιλογή των χρωμάτων και των σχεδίων παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Το ύφος του γάμου σου – boho, minimal, retro – θα πρέπει να είναι εμφανές ακόμα και στο candybar. Σκέψου, λοιπόν, ότι αν θέλεις να κάνεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό θα μπορούσες να ευχαριστήσεις τους παρευρισκόμενους προσφέροντας τυπωμένα κουφέτα, ή αν θέλεις να δώσεις μία πιο vintage αισθητική να «παίξεις» με περλέ κουφέτα – επιλογές που σου προσφέρει η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, μία ελληνική εταιρία που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τα premium και καινοτόμα προϊόντα της.

Κουφέτα με bitter σοκολάτα, με πυρήνα δημητριακών, με αμύγδαλο και σοκολάτα ή με διπλή σοκολάτα αποτελούν μόνο μερικές από τις ιδιαίτερες προτάσεις των κουφέτων κορυφαίας ποιότητας  που θα αποτελέσουν ξεχωριστές επιλογές στο candy bar σας.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.