Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Ιδέες για ένα τέλειο boho γάμο…

Porra Wedding / Fashion  / Ιδέες για ένα τέλειο boho γάμο…

Ιδέες για ένα τέλειο boho γάμο…

Αν θέλετε ο γάμος σας να ξεχωρίζει για το χαλαρό και ανέμελο του ύφος, τότε διακοσμήστε τον σε στυλ μποέμ. Είναι η νέα τάση που δημιουργεί ένα ξεχωριστό σκηνικό στο γάμο, που θα ζήλευαν ακόμα και οι περιπλανώμενοι γάλλοι καλλιτέχνες και διανοούμενοι του 19ου αιώνα, για τους οποίους εξάλλου δημιουργήθηκε ο όρος. Βρείτε μια όμορφη τοποθεσία σε ένα ξέφωτο και συμπληρώστε το σκηνικό με τις πιο κάτω μποέμ πινελιές.

        Προτιμήστε η ανθοδέσμη σας να περιλαμβάνει μόνο αγριολούλουδα, όπως ανεμώνες, μαργαρίτες και πρασινάδα, λες και μόλις τα έχετε μαζέψει από το δάσος.
        Μιας και οι γάμοι με μποέμ θέμα επιβάλλεται να γίνονται έξω στη φύση, κρεμάστε απ᾽ τα δέντρα λευκές ονειροπαγίδες φτιαγμένες με χειροποίητα κεντήματα από βελονάκιΓια το δείπνο μπορείτε να στολίσετε τα ξύλινα τραπέζια, που πιθανόν να υπάρχουν μέσα στο δάσος που έχετε επιλέξει.
Αγριολούδα σε χειροποίητα βαζάκια, υφάσματα με μποέμ μοτίβα για ράνερ, ξύλινες κατασκευές, μαύρα λεπτά κεριά, πύλινα πιάτα και μπρονζέ μαχαιροπήρουνα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο γαμήλιο τραπέζι για ένα boho chic αποτέλεσμα.
      Ψάχνοντας για νυφικό σε ένα μποέμ γάμο να έχετε τα εξής στο μυαλό σας: πρέπει να μοιάζει αιθέριο και ανάλαφρο. Ντελικάτες λεπτομέρειες με κεντήματα και δαντέλα θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον μποέμ χαρακτήρα του.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.