Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Mαμά νύφης: όλα όσα πρέπει και όσα δε πρέπει να κάνετε την ημέρα του γάμου

Porra Wedding / Fashion  / Mαμά νύφης: όλα όσα πρέπει και όσα δε πρέπει να κάνετε την ημέρα του γάμου

Mαμά νύφης: όλα όσα πρέπει και όσα δε πρέπει να κάνετε την ημέρα του γάμου

Σταθείτε διακριτικά αλλά αισθητά στο πλάι της, προσφέροντας απλόχερα λύσεις εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχουν, και όντας έτοιμη ανά πάση στιγμή να τροφοδοτήσετε κάθε γέλιο και να αποτρέψετε κάθε δάκρυ. Ο ρόλος σας στον γάμο της κόρης σας είναι τουλάχιστον καθοριστικός! Εμείς συγκεντρώσαμε όλα εκείνα που πρέπει να κάνετε, τόσο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών όσο και την ημέρα του γάμου!

Best συμπεθέρες for ever!

Δεν είναι απαραίτητο να γίνετε οι καλύτερες φίλες με τη μητέρα του γαμπρού, ωστόσο την περίοδο του γάμου καλό θα ήταν να επικοινωνείτε, αφήνοντας στην άκρη τυχόν αισθήματα ανταγωνισμού, και σίγουρα αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Να ανοίξει η γη…

Αποφύγετε την αμήχανη στιγμή που εσείς και η συμπεθέρα έχετε επιλέξει ένα -σχεδόν- ίδιο φόρεμα, συζητώντας για τις ενδυματολογικές σας επιλογές ή -γιατί όχι- πηγαίνοντας για shopping μαζί! Κατά τα άλλα, οι γενικοί και απαράβατοι κανόνες του wedding outfit ισχύουν και για εσάς! ; Oχι λευκό ή ιβουάρ!

 

 

Something old…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό, τρυφερό και ανεκτίμητο από το να χαρίσετε στην κόρη σας, όσο εκείνη ετοιμάζεται, το κόσμημα που φορούσατε η ίδια την ημέρα του γάμου σας!

Περάστε καλά!

Η Γη θα εξακολουθεί να γυρίζει ακόμα κι αν οι χαρτοπετσέτες στο τραπέζι της δεξίωσης δεν έχουν την τέλεια τσάκιση! Για μερικές ώρες προσπαθήστε να αποποιηθείτε την ταυτότητά σας ως «Ελληνίδα μάνα», χαλαρώστε και απολαύστε μαζί με την κόρη σας μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της!

Μην ξεχνάτε τον μπαμπά!

Ίσως, για τον μπαμπά, η μέρα που θα δει την κόρη του νύφη να είναι ακόμα πιο συγκινητική, ιδιαίτερη και με σημαντικές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Σταθείτε δίπλα του, εμψυχώστε τον και, για μία φορά, μην τον κατακρίνετε. Αφήστε τον να συγκινηθεί ελεύθερα, να χορέψει, να τραγουδήσει, και φυσικά… ζήστε το μαζί του!

Αποφύγετε φράσεις όπως «εγώ ξέρω καλύτερα», «εμείς στην εποχή μας…», «η κόρη του τάδε έκανε αυτό…»

Σίγουρα δεν αναθρέψατε τη «Mini-Me» εκδοχή σας. Δείξτε σεβασμό στο γούστο και τη διαφορετικότητα της κόρης σας. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τον δικό της γάμο…

Να είστε ο εαυτός σας!

Μην ξεχνάτε να είστε «εσείς», η μαμά που έχει πάντα τη λύση, το ζεστό και γλυκό χαμόγελο, η αγκαλιά που πάντα θα αναζητάμε, και η σιγουριά μας ότι όλα θα πάνε καλά!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.