Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου…

Porra Wedding / Fashion  / Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου…

Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το γάμο σου…

Είναι τεράστια αλήθεια πως μετά το γάμο σου, αυτό που θα θέλεις να κάνεις είναι να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς. Και μπορείς να το κάνεις. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις με τίποτα! Φυσικά και σου ετοιμάσαμε λίστα για να κάνουμε τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Το πιο διαδικαστικό κομμάτι από όλα είναι φυσικά η δήλωση του γάμου. Αμέσως μετά το μυστήριο θα λάβετε από τον ιερέα ή το δήμαρχο (ανάλογα με το αν ο γάμος είναι θρησκευτικός ή πολιτικός) τη σχετική βεβαίωση για την τέλεση του γάμου. Μέσα σε 40 ημέρες θα πρέπει με τη δήλωση αυτή και τις ταυτότητές σας να πάτε στο ληξιαρχείο της περιοχής όπου τελέστηκε ο γάμος για να δηλώσετε το γάμο σας.

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗ NEXT DAY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΑΣ
Μην αφήσεις να περάσει πολύς καιρός από την ημέρα του γάμου σου μέχρι τη next day φωτογράφισή σας για να μη χαθεί η μαγεία της ημέρας του γάμου. Όσο πιο σύντομα το κανονίσετε τόσο πιο καλά!

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
Ξέρεις πόσες πολλές φωτογραφίες θα υπάρχουν από την ημέρα του γάμου σας από την επόμενη κιόλας ημέρα; Πάρα πολλές!! Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σας θα έχουν απαθανατίσει στιγμές από την τελετή, στιγμές από τη δεξίωση, από τον πρώτο σας χορό. Είναι ευκαιρία να ξαναζήσεις μερικές στιγμές σας πριν πάρεις το υλικό από τους επαγγελματίες.

ΚΑΝΕ REVIEW ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Είναι αυτοί που σε βοήθησαν να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους κάνεις review. Επιβράβευσε τους για τη δουλειά τους και βοήθησε και τις μέλλουσες νυφούλες να ανακαλύψουν πιο εύκολα τους επαγγελματίες που θα τις βοηθήσουν να κάνουν ακόμα πιο εύκολα το όνειρό τους πραγματικότητα!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Το μόνο σίγουρο είναι πως το βράδυ του γάμου σου το νυφικό σου θα λερωθεί. Μην περιμένεις πως θα παραμείνει ολόλευκο και λαμπερό όλο το βράδυ. Φρόντισε λοιπόν μετά το γάμο να το επιστρέψεις στο κατάστημα για να μην αλλοιωθεί.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.