Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

5 πλεονεκτήματα που έχει ένας χειμωνιάτικος γάμος…

Porra Wedding / Fashion  / 5 πλεονεκτήματα που έχει ένας χειμωνιάτικος γάμος…

5 πλεονεκτήματα που έχει ένας χειμωνιάτικος γάμος…

Δεν θα μετανιώσεις για την απόφασή σου να μην περιμένεις το επόμενο καλοκαίρι …

Οι πιο δημοφιλείς εποχές για όσους θέλουν να παντρευτούν είναι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Όμως κι ένας χειμωνιάτικος γάμος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εάν κι εσύ ετοιμάζεσαι να παντρευτείς μέσα στους επόμενους μήνες, να είσαι σίγουρη ότι η επιλογή αυτή θα σε δικαιώσει γιατί…

Ο χειμωνιάτικος γάμος είναι πολύ ατμοσφαιρικός

Σκέψου φωτογραφίες μετά την τελετή δίπλα στο τζάκι, Ή εσένα να φτάνεις στην εκκλησία κρατώντας μια κάτασπρη ομπρέλα. Φαντάσου να ρίχνει χιόνι την ώρα που θα βγαίνετε! Ακόμα κι αν έχει ήλιο, μια χειμωνιάτικη ηλιόλουστη μέρα είναι σαφώς πιο ατμοσφαιρική από μια οποιαδήποτε καλοκαιρινή!

Θα βρεις πιο εύκολα τους ειδικούς και το χώρο που θέλεις

Ακριβώς επειδή είναι λιγότερα τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν το χειμώνα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις διαθέσιμη την εκκλησία ή την αίθουσα για τη δεξίωση που θέλεις. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους συντελεστές ενός γάμου. Από τον κομμωτή μέχρι τον DJ κι από τον φωτογράφο μέχρι την εταιρεία catering, είναι πιο πιθανό να μπορούν εκείνη την ημέρα. Και δεν θα έχεις το άγχος να προνοήσεις για την περίπτωση που βρέξει ή κάνει κρύο! Είναι σίγουρο ότι θα κάνεις το γάμο και τη δεξίωση σε εσωτερικό χώρο.

Ένας χειμωνιάτικος γάμος είναι διαφορετικός

Κακά τα ψέμματα, όλοι θέλουμε ο γάμος μας να έχει κάτι το ιδιαίτερο, να μην μοιάζει με όλους τους άλλους στους οποίους πήγαμε πρόσφατα. Εάν ο δικός σας γίνει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, θα είναι για τους καλεσμένους κάτι πραγματικά ξεχωριστό κι όχι άλλος ένας γάμος όπου πρέπει να παραστούν.

Θα μπορέσεις να φορέσεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό νυφικό

Εάν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που πάντα ονειρεύονταν να φορέσουν ένα πριγκιπικό φόρεμα στο γάμο τους, είσαι τυχερή που δεν τον κάνεις καλοκαίρι. Μάλλον δεν θα ταίριαζε σε κάποιο παραθαλάσσιο ξωκλήσι!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.