Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Ποιό είναι το μονόπετρο των ονείρων σου?

Porra Wedding / Fashion  / Ποιό είναι το μονόπετρο των ονείρων σου?

Ποιό είναι το μονόπετρο των ονείρων σου?

Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας! Μία από τις πιο γλυκές επιλογές της ζωής σας! Ποια είναι τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχεις στο μυαλό σου καθώς ξεκινάς την έρευνά σου;

1. Μονόπετρο ή… πολύπετρο;
Τα λέμε όλα μονόπετρα εννοώντας το δαχτυλίδι αρραβώνων και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Τα σκέτα μονόπετρα, τα μονόπετρα με πλαϊνό στόλισμα και οι ροζέτες.

 

 

 

2. Λευκή πέτρα ή χρωματιστή;
Η παράδοση θέλει τα δαχτυλίδια αρραβώνων λευκά, αλλά τα χρωματιστά κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Είσαι τύπος που μένεις πιστή στην παράδοση ή σου αρέσει να σπάς τους
κανόνες;

 

 

 

3. Κλασσικό δέσιμο ή μοντέρνο;
Λένε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων, όπως και η βέρα, πρέπει να είναι διαχρονικά για να ταιριάζουν με όλες τις περιόδους της ζωής σου. Χρειάζεται όμως να ταιριάζουν και με την προσωπικότητά σου!

 

4. Μεγάλη πέτρα ή μικρή;
Το μέγεθος μετράει ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Σκέψου καθημερινότητά σου και πώς το μονόπετρο δαχτυλίδι σου θα ταιριάξει σε αυτήν.

5. Εμπιστεύσου τον κοσμηματοπώλη σου.
Είναι πολύ βασικό να έχεις  εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα σου προμηθεύσει το δαχτυλίδι σου. Όχι μόνο για την αρχική σου επένδυση αλλά και γιατί θα γνωρίζεις πως, οτιδήποτε χρειαστείς, θα είσαι σε καλά χέρια!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.