Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Πώς να οργανώσεις το τέλειο bachelorette…

Porra Wedding / Fashion  / Πώς να οργανώσεις το τέλειο bachelorette…

Πώς να οργανώσεις το τέλειο bachelorette…

Πώς να εκπλήξεις την κολλητή σου παραπάνω και από ό,τι πιστεύει.

Το βασικό στοιχείο του bachelorette που πρέπει να θυμάστε, και που είναι και η ειδοποιός διαφορά από το bachelor πάρτυ, είναι το ρομαντικό, συναισθηματικό και εκπληξιακό.

Παντρεύεται η κολλητή σας. Προφανώς και μπορεί να συγκατοικεί, προφανώς και δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή σας γιατί απλά θα φορέσει κουλούρα και θα συνεχίσει τη ζωή της όπως πριν, πιθανότατα δεν ξενιτεύεται άρα δεν την χάνετε, αλλά είναι μία τέλεια ευκαιρία για να βάλετε μία παύλα στην εφηβική ανεμελιά (παραδεχτείτε το μέχρι να κάνουν παιδί οι γυναίκες είναι ώριμες έφηβες) και να τη γιορτάσετε.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για ένα εφηβικό flash back, για γλέντι μέχρι πρωίας που δικαιολογείται μέχρι και από την πεθερά της κολλητής, και για πολλά δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Αφού λοιπόν οι κολλητές/κουμπάρα της νύφης τα οργανώσετε όλα ήρθε η ώρα να το ανακοινώσετε και να πάρετε το approval από τις υπόλοιπες φίλες. Το πόσο θα το ξανοίξετε εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία της νύφης. Αν ήταν ανέκαθεν ένα κοινωνικό πάρτυ ανιμαλ τότε the more the merrier. Αν όχι, τότε κρατήστε το στις απολύτως απαραίτητες αλλά προσέξτε μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις με άτομα που εσείς δεν κάνετε παρέα αλλά κάνει η νύφη. Οπότε σίγουρα μοιραστείτε την λίστα των καλεσμένων μαζί της.

Αφού το κάνετε και συνεννοηθείτε για το που θα πάτε και τι θα κάνετε – π.χ φαγητό, ποτό, χορός, μπουζούκια, στριπτιτζάδικο, ήρθε η ώρα να μάθει η νύφη.

Αλλά τι θα μάθει; The less the merrier σε αυτή την περίπτωση. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρει είναι το πότε, την ώρα και το πώς θα ντυθεί ενδεχομένως (αν την πάτε σε παραλία μην σκάσει μύτη με τακούνια, δε λέει).

Φτιάξτε λοιπόν μία πρόσκληση, ναναι καλά το Photoshop, το clopy paste από το internet και το powerpoint που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε υπέροχα πράγματα πάνω σε μία φωτογραφία.

Στην πρόσκληση πάνω γράψτε κανονικά και το που θα πάτε, αλλά μην αγχώνεστε, η νύφη δεν θα το δει ποτέ.

Θα εκτυπώσετε την πρόσκληση σε puzzle και θα της το στείλετε για να το φτιάξει και να δει τα τι και τα πως, χωρίς όμως να έχει στα χέρια της το επίμαχο κομμάτι που λέει το που. Αυτό θα το πάρει μετά για να συμπληρώσει το puzzle/ενθύμιο της βραδιάς.

Στη συνέχεια ετοιμάστε το χώρο του bachelorette. Cupcakes ή cookies με κάποιο μήνυμα ή την ημερομηνία μπορούν να συμπληρώσουν ωραιότατα το art de la table του εστιατορίου στο οποίο θα δειπνήσετε. Φυσικά θα φροντίσετε κάποια να φτάσει νωρίτερα για να τα βρει όλα έτοιμα η νύφη όταν φτάσει.

Yes I do tip: αρχίστε να τα οργανώνετε περίπου 1,5 μήνα πριν… δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας όσο και αν το νομίζετε ειδικά αν δουλεύετε. Και εννοείται στο λογαριασμό που θα κάνετε στο μαγαζί που θα πάτε. Θα προσθέσετε πάνω και τα έξοδα για την αγορά όλων αυτών των πραγμάτων γιατί το bachelorette το πληρώνουν όλες οι φίλες και όχι μόνο οι διοργανώτριες.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.