Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Πώς να μην αγχωθείς την ημέρα του γάμου σου…

Porra Wedding / Fashion  / Πώς να μην αγχωθείς την ημέρα του γάμου σου…

Πώς να μην αγχωθείς την ημέρα του γάμου σου…

Το πρωί της ημέρας του γάμου σου…

Η ημέρα του γάμου σου από μόνη της θα είναι μια μέρα γεμάτη. Από νωρίς το πρωί, από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις την προετοιμασία σου μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας που θα τελειώσει το γαμήλιο party σου. Η διαδικασία της προετοιμασίας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και ίσως το τελευταίο κατά το οποίο θα έχεις άγχος για εκείνη την ημέρα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να έχεις λάβει υπόψιν σου κάποια σημαντικά tips ώστε να ετοιμαστείς χωρίς κανένα απρόοπτο και χωρίς στρες.

Νο #1 tip
Κράτησε χρονοδιάγραμμα
Είναι πολύ πιθανό προκειμένου να μειώσεις τα κόστη του γάμου σου να προσλάβεις έναν hairstylist και έναν make up artist για εκείνη την ημέρα. Το καλύτερο που έχεις  λοιπόν να κάνεις πριν από τη μεγάλη ημέρα είναι να έχεις ετοιμάσει ένα χρονοδιάγραμμα για όσους θα χρειαστούν χτένισμα και μακιγιάζ εκείνο το πρωινό, όπως για παράδειγμα η μητέρα σου, η αδερφή σου ή η θεία σου.
Νο #2  tip
Τοποθέτησε το νυφικό σου στο σωστό σημείο
 
Καλό θα ήταν το νυφικό σου να μην μείνει όλο το πρωινό μέσα στη θήκη του. Θα πρέπει να το αφήσεις να αναπνεύσει και το ύφασμα να πέσει. Φροντίσε λοιπόν να το κρεμάσεις σε κάποιο ψηλό σημείο από νωρίς το πρωί, μακριά από το make up stand και φυσικά την σαμπάνια. Έτσι θα δώσεις και την ευκαιρία στο φωτογράφο σου να το απαθανατίσει πριν το φορέσεις!
Νο #3 tip
Το stant του make up θα χρειαστεί χώρο και φώς
Να μην ξεχάσεις πως στο σημείο που θα κάτσεις για να βαφτείς θα πρέπει να είναι ένα σημείο πολύ φωτεινό και να έχει άπλετο χώρο ώστε ο make up artist και ο hair stylist σου να μπορούν να απλώσουν τα «εργαλεία» τους ώστε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο να σε κάνουν να λάμπεις από ομορφιά!
Νο  #4  tip
Να έχεις έτοιμο ένα emergency kit
 
Μπορεί να σουφαίνεται άχρηστο τώρα αλλά εκείνη την ημέρα εμπιστεύσου μας θα μας ευχαριστείς που σε συμβουλέψαμε να έχεις ένα emergency kit έτοιμο. Με απλά πράγματα μέσα, όπως βελόνα, κλωστή, μπατονέτες, υγρά μαντηλάκια, χαρτομάντηλα, τσιρότα και φυσικά επιθέματα για κάλους ή πληγές σε περίπτωση που τα ψηλοτάκουνά σου, σε χτυπήσουν.
No  #5  tip
Μην ανησυχείς για το τι κάνει ο αγαπημένος σου
 
Ενώ, στο δικό σου σπίτι από νωρίς το πρωί θα επικρατεί ένας πανικός, με κόσμο να πηγαινοέρχεται, φίλες να σε βοηθάνε στην ετοιμασία, επαγγελματίες να σε φωτογραφίζουν και να σετραβάνε video, και τη μητέρα σου να προσπαθεί να κεράσει όλους τους καλεσμένους, την ίδια στιγμή ο αγαπημένος σου δεν θα κάνει απολύτως τίποτα. Θα είναι παρέα με τους κολλητούς του, θα γελάνε, πιθανότατα να πίνουν, μπορεί και να βλέπουν και τηλεόραση. Βλέπεις για τους άντρες η διαδικασίας της ετοιμασίας δεν παίρνει τόσο χρόνο όσο της νύφης. Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι για τον καλό σου. Απλά απόλαυσε την ημέρα με τις φίλες σου!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.