Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Τάσεις στα νυφικά για το 2019

Porra Wedding / Fashion  / Τάσεις στα νυφικά για το 2019

Τάσεις στα νυφικά για το 2019

Ακολουθήστε τις τάσεις που παρουσιάστηκαν στην έβδομάδα μόδαςτης Νέας Υόρκης και θα επικρατήσουν στα νυφικά για το 2019…

Υπέροχα νυφικά φορέματα για όσες το σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας από την άνοιξη και μετά, με την υπογραφή μεγάλων και μικρότερων οίκων, από πολυτελή υφάσματα, οργάντζες και δαντέλες κοντά, μακριά, με μανίκια ή χωρίς όλα τους όμως… μαγικά.

Οπως προκύπτει από τα σόου οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα νυφικά της επόμενης σεζόν είναι τα εξής:

  • Νυφικά με αέρινες φούστες

Στενά μπούστα συνδυασμένα με αέρινες φούστες από οργάντζα και τούλι που και στιλ δίνουν και κίνηση στο λουκ.

 

  • Εξω οι ώμοι

Οι ώμοι έξω ήταν μόδα και το φετινό καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον στα νυφικά θα είναι και την ερχόμενη άνοιξη. Ρομαντικά αλλά και σέξι τόσο όσο ένας ώμος έξω μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει ένα νυφικό φόρεμα.

  • 3-D λουλούδια 

Ενα διαφορετικό φλοράλ, 3 D,
Μιας και οι περισσότερες νύφες αποφεύγουν το χρώμα στο νυφικό τους καταφεύγουν στα 3D λουλούδια, τα οποία και στος ύφος προσθέτουν και μια… επιπλέον διάσταση δίνουν στο νυφικό. Λουλούδια στο γιακά, τα μανίκια, στη φούστα…

  • Νυφικά με αποσπώμενες φούστες 

Και για να γίνει το… πριγκιπικό όνειρο πραγματικότητα και για να είναι βολικό. Τα νυφικά αυτά τα συνδυάζουν και τα δύο, αφού μια νύφη μπορεί να φορέσει τα νυφικά αυτά με την τεράστια φούστα για να πάει στην εκκλησία και στη συνέχει αφαιρόντας της, να παραμείνει με το νυφικό της στην πιο slim εκδοχή του.

  • Νυφικά με φαρδιά μανίκια 

Προσθέτουν μια vintage νότα στο στιλ και κολακεύουν.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.